< Terug naar blog pagina

In drie vorige post heb ik de essentials genoemd op het gebied van koken, naar het toilet gaan en spullen opbergen in de minicamper. In deze blogpost bespreek ik alles over een gezellige sfeer creeeren in de Kangoo. Hieronder vind je de rest van de delen.

Al deze essentials heb ik verdeeld in 4 type blogposts. De verschillende delen staan hieronder weergegeven.

De producten die ik heb gelinkt zijn niet allemaal hetzelfde als onze producten. Dit komt omdat ze niet meer te koop zijn of omdat wij deze in een fysieke winkel hebben gekocht. De producten zijn wel allemaal gelijkaardig en zou ik nog eens kopen als mijn huidige product kwijt of kapot zou raken.

Sfeer

Verlichting

Het camperinterieur was basic. Er zat een bed, kook en eetruimte en veel opbergruimte in. Ik had geen elektra ingebouwd. Dus geen stopcontacten of verlichting op accu. Om toch verlichting te hebben maakte ik gebruik van een camping lampje op accu en lichtsnoertjes op batterijen. Samen gaf dit een ontzettend gezellige sfeer!

Om het lampje, en ook onze mobieltjes, op te laden maakten wij gebruik van een powerbank. Tijdens het rijden lieten we die opladen via de cigarettenpoort.

Sfeermaker Renault Kangoo Minicamper vaasje

Vaasje

Een vaasje voor bloemen kan vrij onhandig zijn. Want waar laat je zoiets tijdens het rijden en slapen? Toch vond ik het een toevoeging geven! Ik vond het heerlijk om op een nieuwe plek op zoek te gaan naar mooie wilde bloemen om te plukken. Zo zie je veel meer van de omgeving waar je op dat moment bent. Daarnaast ben je veel meer bewust van de schoonheid om je heen. Wanneer het wildbloemen seizoen voorbij was kocht ik soms bij een marktje een boeketje. Een vaasje met mooie bloemen op tafel is echt zo’n sfeermaker!

Het vaasje dat ik hier gelinkt heb is flexibel en opvouwbaar. Met warm water kan je de vaas vormen en koud water maakt deze hard. Deze heb ik nog niet zelf getest, maar het lijkt me, wegens de opvouwbaarheid, heel praktisch!

Stof printje

In de Kangoo had ik mijn eigen matras/kussenhoezen gemaakt. Ook de gordijntjes heb ik zelf in elkaar genaaid. Voor onze minicamper had ik gekozen voor een neutrale kleur stof. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een vrolijke of geprinte stof. Zo kan je jouw interieur helemaal naar wens maken.

Laatste woorden

Deze producten gebruikten wij intensief toen wij in onze Renault Kangoo rondreisden. De meeste van deze producten heb ik zelfs nog steeds in gebruik in onze huidige camper! Ik gebruik ze ook dagelijks. Als je op zoek bent naar praktische producten voor jouw minicamper, deze zijn tried en true!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *