Wie ben ik

Hallo en welkom! Ik ben Juliette en woon full time in onze zelfgebouwde camper met mijn vriend en kat.

Vier jaar geleden kwam ik de term ‘Van Life’ voor het eerst tegen. Een minimalistisch, simpel leven waar duurzaamheid en zorg voor de wereld centraal staat. Waar jij zelf bepaalt waar, wanneer en hoe jij door het leven gaat. 

Snel ontwikkelde deze levensstijl zich tot mijn droom. Ik ben klein begonnen met een mini camper in een Renault Kangoo. Vervolgens heb ik onze Ford Transit camper ontworpen en ontwikkeld. Nu inspireer ik mensen om op een alternatieve manier te leven. Bijvoorbeeld in een camper!

Van origine ben ik opgeleid tot product ingenieur. Daarnaast heb ik mijn bevoegdheid gehaald om binnen de bèta en technische vakken les te kunnen geven. Ik noem mijzelf een techneut met passie voor dingen bouwen.

Na een burnout gevolgd door een depressie, ben ik mij gaan verdiepen waar ik gelukkig van word. Op dit moment is dat tijd spenderen in de prachtige natuur samen met mijn vriend, kat en hond. Daardoor kan ik al mijn creativiteit richten op mijn informatieve blogs en het maken van dierenstrikjes voor dieren in nood. Dit geeft mij ontzettend veel energie.

 

Juliette Schmitz VanLife

Interesse in je eigen camper bouwen? Lees mijn blogs voor inspiratie!

Wil je op de hoogte blijven van waar we mee bezig zijn? Volg ons dan op Instagram!