< Terug naar blog pagina

In een vorige post heb ik de essentials genoemd op het gebied van naar het toilet gaan in de minicamper. Daarvoor heb ik de must haves van koken opgesomd. In deze blogpost bespreek ik alles over het opbergen in de Kangoo. Hieronder vind je de rest van de delen.

Al deze essentials heb ik verdeeld in 4 type blogposts. De verschillende delen staan hieronder weergegeven.

Al deze essentials heb ik verdeeld in 4 type blogposts. De verschillende delen staan hieronder weergegeven.

De producten die ik heb gelinkt zijn niet allemaal hetzelfde als onze producten. Dit komt omdat ze niet meer te koop zijn of omdat wij deze in een fysieke winkel hebben gekocht. De producten zijn wel allemaal gelijkaardig en zou ik nog eens kopen als mijn huidige product kwijt of kapot zou raken.

Opbergruimte Servies Kangoo Minicamper

Opbergen

Packing cubes

In de grote camper gebruiken we packing cubes voor al onze kleding en ook het beddengoed. Deze zelfde packing cubes hadden wij ook in onze minicamper. Voor onze reis in de zomer van 2019 had ik deze packing cubes gekocht zodat we al onze kleding netjes konden opbergen. In de Kangoo hadden we namelijk, naast nog andere opbergplekken, één grote diepe bak waar we de kleding en het beddengoed in bewaarden. Omdat het zo’n grote bak was, was het moeilijk om de spullen geordend op te bergen. Deze packing cubes kwamen perfect van pas.

Zoals ik al schreef hebben we de packing cubes ook meeverhuisd naar onze grote camper. Deze tasjes zijn zo ontzettend handig! Nu hebben we wel kleinere kastjes voor onze kleding, maar toch is het héél handig om alle type kleding bij elkaar te sorteren. In een aparte blogpost ga ik dieper in op de kleding die wij hebben in onze grote camper.

Magneetstrip

In Kangoo hadden wij emaille servies. Als basis zijn deze van ijzer en daardoor magnetisch! Om onze mokjes en bestek goed op te bergen hadden wij een magneetstrip in de kast geplaatst. Dit was een ideale plek om een deel van het servies op te bergen.

Haakjes

Ik blijf het herhalen, maar haakjes zijn zo ontzettend onmisbaar in een camper! In de Kangoo hadden wij meerdere haakjes verspreidt door heel het interieur. Een haakje voor het vegertje en blik, een haakje voor lampjes, een haakje voor een vochtige handdoek, etc. Er is altijd wel iets om even snel uit de weg op te hangen.

Laatste woorden

Deze producten gebruikten wij intensief toen wij in onze Renault Kangoo rondreisden. De meeste van deze producten heb ik zelfs nog steeds in gebruik in onze huidige camper! Ik gebruik ze ook dagelijks. Als je op zoek bent naar praktische producten voor jouw minicamper, deze zijn tried en true!

Wil je meer opbergtips voor het leven in een camper? Lees dan Deel 1 van opbergtips en Deel 2 van opbergtips.

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *