< Terug naar blog pagina

Onze bus gebruiken wij ook als kantoorplek tijdens het werken. Tijdens de bouw heb ik rekening gehouden met verschillende werkplekken zodat wij beiden goed aan de slag kunnen.

Sta tafel

Lex verkiest om te zitten tijdens het werken. Ikzelf vind het prettiger om te kunnen staan. Daarom heb ik ervoor gezorgd dat ik een sta plek heb. Ons aanrecht is op een hoogte geplaatst zodat ik er makkelijk aan kan staan om te werken. Het kleinere aanrecht gedeelte is mijn normale werkplek.

Uitschuiftafel

Onze uitschuiftafel gebruiken we tijdens maaltijden, en ook om aan te werken. De tafel gebruikt Lex vooral. Dat is zijn normale werkplek. De uitschuiftafel heeft een extra inzet gedeelte zodat deze nog groter gemaakt kan worden wanneer we de extra ruimte nodig hebben. Zo kunnen we ook met z’n tweeen aan de tafel werken.

Voorstoelen

Soms wil een van ons een dutje doen achterin. Of heeft een persoon de volledige ruimte nodig achter zonder dat er iemand steeds in de weg staat. In zo’n geval is de bijrijderstoel een goede plek om te werken. Omdat de stoel hoog is zit je er ergonomisch op, zoals een normale stoel. Met een plank over je schoot kan je achter de laptop werken.

Sta werkplek in de camper

Laatste woorden

In onze bus hebben we meerdere plekken om te kunnen werken. Wanneer we beiden willen zitten kan dat aan onze uitschuiftafel. Ook kunnen we beiden het aanrecht gebruiken als sta tafel. We wisselen regelmatig af van plek, hierdoor kunnen we zelf bepalen wat voor ons op dat moment prettig is.

Extra large table van conversion
Drawer table van conversion

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *