< Terug naar blog pagina

Nu dat wij stationair staan en de komende tijd in Nederland verblijven, hebben Lex en ik beiden een job gevonden. Zo kunnen we rustig op één plek blijven staan en onze spaarpot bijvullen. Na dit zomerseizoen willen we weer richting het zuiden vertrekken. Het liefste naar Marokko.

Andere manieren hoe wij de afgelopen twee jaar onderweg geld hebben kunnen verdienen lees je in deze blogpost.

Kliminstructeur

Lex zijn hobby is boulderen. Dit is een soort wandklimmen in een hal of in de natuur. Hij heeft voor dit seizoen een baan gevonden bij een klim park. Dit sluit dus behoorlijk goed aan bij zijn passie!

Zijn hoofdwerkzaamheden zijn het begeleiden van de gasten in het aantrekken van de veiligheidsgordel, het instrueren van de klimmers en het bijhouden van de klimroutes. Daarbij is zijn belangrijkste taak het waarborgen van de veiligheid.

Ook onderhoud hij het terrein en geeft instructies aan gasten bij de entree van het park.

Winkelmedewerker

Ik heb een tijdelijke job gevonden bij PetsPlace. Ik werk in de winkel en heb verschillende taken. Zo zorg ik voor een positieve klantervaring waarbij ik een eerlijke en vriendelijke service geef. Ook help ik bij klachten, retourneren en vragen. Daarnaast vul ik producten aan en zorg ik voor een duidelijke en aantrekkelijke display.

Mijn favoriete bezigheid is het adviseren van klanten over specifieke situaties met betrekking tot hun dieren. Dankzij mijn ruime ervaring, en enorme passie, met verschillende soorten dieren kan ik altijd gericht en op maat advies geven voor elke situatie. Oh, en er komen dagelijks honden langs. Dat is het toppunt van mijn dag uiteraard.

Laatste woorden

Het werk dat wij op het moment doen is niet gerelateerd aan onze achtergronden. Dit vind ik ergens jammer. Ik voel een druk om mijn opleidingen toe te passen. Omdat ik bang ben dat deze “verlopen”. Maar eerlijk gezegd vind ik het ergens ook prima om niet mijn mijn achtergrond bezig te zijn. Binnen die vakgebieden heb ik erge stress ervaren en kreeg ik uiteindelijk ook een burnout. Dus ik heb bewust gekozen voor een job die meer aansluit bij mijn passies. En we weten allemaal dat dat dieren zijn!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *