< Terug naar blog pagina

In maart zijn wij ongeveer een maand in Nederland geweest. Gedurende deze maand hebben wij veel gewerkt. Ook was dit de tijd om onze vrienden en familie weer te zien. De periode dat we in Nederland waren was dus erg druk en erg hectisch.

Gelukkig mochten wij een lang weekend even tot rust komen op camping Namasté. Samen met mijn twee schoonzussen. Wat een oase van rust! In deze blog deel ik deze heerlijke ervaring van ons verblijf.

Sfeer

Zoals ik al schreef, deze camping was zo heerlijk rustig! Het campingseizoen was net weer opgestart, dus er waren nog niet veel campinggangers. Toch had ik het gevoel dat deze camping, zelfs in het hoogseizoen, nog steeds als rustig kan worden ervaren.

Wij waren dit weekend met twee campers op pad. Wat het zo leuk maakte was dat we gezellig samen een plekje konden creëren. Op camping Namasté zijn de staplaatsen namelijk open, rond een veld gesitueerd. Gelukkig waren er ook enkele verharde plekken voor de wat zwaardere campers. Wij konden gebruik maken van een aantal stroompunten die rond het veld stonden. Daardoor, en door het heerlijk zonnige weer, hebben we gezellig buiten kunnen gourmetten.

Op camping Namaste was er veel groen aanwezig. Dit was voor mij echt een verademing. Over heel het terrein was de beplanting willekeurig verspreidt. Hierdoor voelde het heerlijk natuurlijk. Door de plaatsing van de beplanting ontstonden er op een vanzelfsprekende manier meerdere kleine ‘hoekjes’. En oude of interessante objecten, zoals een kar, een oude fiets of een boeddha beeld gaven het het geheel een hele gezellige sfeer. De beplanting zorgde ook voor genoeg beschutting tegen wind en zon. Dat was erg fijn, want ondanks het heerlijke zonnetje stond er toch een flink koude wind.

Wij hadden onze campers mee maar er waren ook een aantal safaritenten te huur. Daardoor kwam het idee bij mij op om misschien in de toekomst eens terug te komen met familie of vrienden die geen camper ter beschikking hebben. Er is zelfs een yurt te huur met een eigen bubbelbad en een saunatent! Gezellig met een eigen houtkachel.

Van Life op Camping Namasté

Aangezien de camper van mijn schoonzussen vrij basic is was het erg prettig dat de faciliteiten op deze camping tip-top in orde waren. Camping Namasté heeft namelijk meerdere huisjes, verspreidt over het terrein, met ruimtes die voorzien zijn van een douche, een wc en een wasbak. Als het ware een aantal kleine badkamertjes met alle voorzieningen in één. Dit gaf ons een heerlijk gevoel van luxe, rust en privacy. En de afwas deden we ouderwets samen onder een groot afdak met meerdere wastafels.

Dieren

Wat ik, als enorme dierenvriend, natuurlijk erg leuk vond, was dat er een groot aantal dieren op de camping aanwezig waren. Kippen, duifjes, parkieten en papagaaitjes kwetterden er lustig op los. Dit vond ik een heel gezellig achtergrondgeluid. Er waren ook enkele honden met hun eigenaars meegekomen. Zij moesten wel aan een lijn blijven maar waren van harte welkom. Gelukkig kon onze kat Willem op deze manier zijn eigen weg zoeken.

Willem had het dan ook erg naar zijn zin. Gedurende de maand in Nederland had hij weinig de mogelijkheid gehad om op pad te gaan. Op camping Namasté kon hij weer heerlijk op avontuur. Hij heeft écht genoten.

Omgeving

Camping Namasté staat tussen de boerderijvelden. Wij hebben dan ook heerlijk kunnen wandelen. Wat het heel uitnodigend maakte was dat er meerdere wandelroutes in de buurt starten. Een fijne bijkomstighied was dat er een lekkere ijscotent in de buurt was.

En een dagtripje naar ’s Hertogenbosch konden we ook niet weerstaan. Camping Namasté ligt er namelijk vlakbij, in Berlicum.

Ook Kasteel Heeswijk ligt er niet ver vandaan. Het is een prachtig kasteel uit de 11 eeuw met een museum. Je kunt er een tour volgen, maar dat hebben we niet gedaan.

Van Life Camper Leven op de Camping

Laatste woorden

Wanneer ik weer een keer in Nederland ben en ik lekker tot rust wil komen dan staat camping Namasté boven aan mijn lijstje. Dit weekend was een heerlijke ervaring, zeker zo samen met familie. Voor herhaling vatbaar dus. Perfect.

Welkom op camping Namasté

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *