< Terug naar blog pagina

Ondertussen bestaat mijn website al meer dan 2 jaar. Via Google Analytics houd ik bij welke blogpost het meest worden bekeken. Zo kan ik zien wat jullie het liefste voor informatie lezen. Hier kan ik mijn volgende blogposts dan op inspelen.

In deze blogpost deel ik mijn top 5 meest gelezen posts op mijn blog.

Stappenplan uitschuifbaar camperbed

In deze informatieve post leg ik stap voor stap uit hoe een uitschuifbaar camperbed wordt gemaakt. Door middel van 3D tekeningen, voorbeeld afbeeldingen en duidelijke uitleg, is het voor de lezer begrijpelijk. Zelfs voor iemand zonder kluservaring.

De bouw van de Kangoo minicamper

Voordat wij in onze huidige bus trokken, had ik een minicampertje. In een Renault Kangoo had ik een camperinterieur gebouwd. Hiermee hebben we een aantal weken door Frankrijk gereisd. Ook gingen we er regelmatig mee op pad voor kortere tripjes. In deze blogpost deel ik hoe ik het interieur van de minicamper heb gebouwd.

Opbergtips in de camper

Er lijken nooit voldoende opbergmogelijkheden te zijn. In deze blogpost deel ik een aantal tips die voor ons heel goed werken. Omdat deze post zo gewaardeerd wordt heb ik een tweede post geschreven met nog meer tips.

Vier Toilettips in de camper

Plassen en vooral poepen is nog altijd een taboe… Juist daarom deel ik mijn ervaringen, tips tricks en hacks over dit topic. Iedereen moet comfortabel hun ding kunnen doen. Hoognodig naar het toilet moeten is geen fijn gevoel… In deze blogpost schrijf ik over 4 tips. Daarnaast heb ik meerdere blogposts geschreven over “het taboe” poepen en plassen.

Kledingkast in de camper

In de camper hebben wij geen ruimte voor een uitgebreide kledingkast. Toch hebben wij zelden geen schone kleding meer of geen passende outfit voor een speciale gelegenheid. In deze blogpost deel ik wat ik mee heb qua kleding in de camper.

Laatste woorden

Dit zijn mijn 5 meest gelezen blogposts op mijn website. Wanneer de interesse van mijn lezers shift, zal ik een nieuwe lijst met meest gelezen posts delen. Zijn er topics die ook heel interessant zijn maar die ik nog niet heb gedeeld? Laat het in de opmerkingen weten!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *