< Terug naar blog pagina

Elke maand wil ik drie items delen die wij gebruiken in de camper. Deze items zijn belangrijk voor ons. We gebruiken ze intensief, ze brengen geluk of maken het leven onderweg een stuk aangenamer. Indien ik deze zelf heb gekocht, deel ik een affiliate link. (Indien jij via die link iets bestelt zijn daar voor jou géén extra kosten aan verbonden). Indien ik het product zelf heb gemaakt, kan ik er een tutorial van maken. Laat me in de comments weten als dat gewenst is!

Teva Sandalen

Zodra het in de lente een beetje warm begint te worden, ruil ik mijn wandelschoenen in voor mijn sandalen. In de zomer gebruik ik mijn Teva sandalen dagelijks. Ik wandel eigenlijk alleen maar met deze schoenen.

Ik vind ze ideaal omdat ze fijn zitten tijdens mijn ochtend hikes. Tijdens deze avonturen beklim ik steile heuvels, kruis ijskoud water door en onderzoek grotten en verlaten ruïnes. Allemaal op mijn Teva sandalen.

Het duurt even voordat de bandjes droog worden, maar zelfs als ze nat zijn lopen de sandalen nog fijn.

Melkopschuimer

Bijna een jaar lang heb ik lauwe koffie gehad in de ochtend. De koffie was heet maar mijn havermelk was koud uit de koelkast. Lauwe koffie als gevolg. Ik had de melk vooraf kunnen verwarmen in een pannetje. Maar dat zou extra gas kosten. En gas is al zo duur.

In de Lidl in Spanje zagen we een elektrische melkopschuimer. Onze 500 Watt omvormer zou de 450 Watt net aankunnen. Ik heb een tijdje staan twijfelen. 30 euro is voor ons veel geld. Zeker als het een mislukt experiment wordt.
Beste aankoop ooit! Ik ben nog steeds zo blij met mijn warme opgeschuimde melk in de koffie! Elke dag kijk ik uit naar mijn cappuccino.

Onze melkopschuimer hebben we bij de Lidl gekocht. Op Bol.com zijn vergelijkbare versies.

Vegan Cappuccino VanLife

Kattenspeeltje

Voor onze kat hebben we een speeltje mee. Willem is niet heel speels, maar af en toe heeft hij wel zijn crazy moments. Ook om hem uit te dagen speel ik regelmatig met hem.

Dit speeltje heb ik jaren geleden zelf gemaakt. In mijn ogen is dit een beter speeltje dan wat in de doorsnee winkels te koop is. Hiermee wil ik niet zeggen dat die fout zijn, helemaal niet. Maar dit speeltje zorgt voor een meer natuurlijk jachtgedrag.

Sinds we onze fosterhond Vicky mee hebben heb ik ontdekt dat zij hier ook enorm graag mee speelt. Ze is dol op dit speeltje en gaat helemaal los wanneer ze er achter jaagt.

Laatste woorden

Dit zijn de drie items van de maand juli. Deze producten zijn voor ons heel waardevol tijdens onze reizen door Europa met kat en foster hond!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *