< Terug naar blog pagina

Mijn meest bezochte blogposts zijn de posts over de Renault Kangoo. Ik krijg hier ook regelmatig mailtjes over met vragen. Mijn blogposts over de bouw van het camperinterieur zijn vrij basic en oppervlakkig. Omdat er zoveel behoefte is aan een duidelijke uitleg heb ik besloten om een boek te schrijven.

In dit digitale boek komt duidelijke schriftelijke en visuele uitleg. Met deze bundel kan jij je eigen minicamper bouwen. Het voorbeeld in dit boek is gebaseerd op mijn eigen inbouw van de Renault Kangoo, maar het is niet enkel op deze type auto’s toe te passen. Ook Citroën Berlingo’s, Peugeot Partners, Volkswagen Caddy’s, en gelijkaardige type uitvoeringen zijn geschikt!

Uit forums op internet over camperbouw, merk ik dat mensen vaak vragen hebben maar deze niet durven te stellen. Omdat ze dan als dom ervaren worden… Dit is zonde, want dit beperkt het startschot zo veel! (Ik begrijp het wel volkomen! Zeker als vrouw in de techniek, weet ik hier alles van)

Daarom schrijf ik mijn boek en uitleg op een simpele manier. Ik vind het belangrijk dat ook mensen zonder technische kennis en ervaring hun eigen camper weten te bouwen. Met de juiste uitleg, tools en doorzettingsvermogen kan namelijk iedereen dit. Dat is mijn mening.

Renault Kangoo Minicamper

Inschrijving

Ben je enthousiast over mijn boek en wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan alvast in! Zo weet je als eerste wanneer mijn boek uitkomt!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *