< Terug naar blog pagina

Elke maand wil ik drie items delen die wij gebruiken in de camper. Deze items zijn belangrijk voor ons. We gebruiken ze intensief, ze brengen geluk of maken het leven onderweg een stuk aangenamer. Indien ik deze zelf heb gekocht, deel ik een affiliate link. (Indien jij via die link iets bestelt zijn daar voor jou géén extra kosten aan verbonden). Indien ik het product zelf heb gemaakt, kan ik er een tutorial van maken. Laat me in de comments weten als dat gewenst is!

Hoed

In de zomer draag ik altijd een hoed. Toen ik nog thuis woonde heeft mijn moeder mij mijn eerste hoed gekocht. Deze heb ik 14 jaar lang, elke zomer, gedragen. Vorig jaar is heb ik jammer genoeg vaarwel moeten zeggen. Er zat geen model meer in en het was ondertussen een smerig ding geworden.

Wanneer de zon zo hard schijnt, is voor mij een zonnebril niet voldoende. Ik blijf maar fronsen (hallo eerste rimpel!) en ik krijg na een kwartier al hoofdpijn. Een hoed helpt mij enorm hiermee.

Elastische drooglijn

Om onze was te drogen gebruiken wij een elastische drooglijn. Aan deze drooglijn zitten stevige metalen wasknijpers. Deze drooglijn spannen we tussen twee bomen of palen of we gebruiken de bus als een bevestigingspunt. Wanneer er geen mogelijkheid is om buiten te drogen spannen we het elastiek dwars door de bus. Zo kan de was (verder) drogen als we weg zijn of als we slapen.

Hoed Musthave Camperleven

Security camera

Sinds kort heb ik een veiligheids camera geinstalleerd. Deze camera gebruiken we enkel als we de bus verlaten. De voornaamste reden van gebruik is het welzijn van de dieren te kunnen monitoren. Wanneer we weg zijn kan ik af en toe even checken of de beestjes comfortabel zijn.

De camera plug ik pas in als we de bus verlaten. Zo kunnen en geen creeps meekijken als we zelf thuis zijn. De camera werkt op de wifi van onze bus. In de toekomst zou ik graag een temperatuurmonitor willen installeren die ook op een afstand uit te lezen is. Zo kan ik de temperatuur voor de dieren beter in de gaten houden.

Laatste woorden

Dit zijn de drie items van de maand augustus. Deze producten zijn voor ons heel waardevol tijdens onze reizen door Europa met kat en foster hond!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *