< Terug naar blog pagina

In een eerdere blogpost heb ik omschreven hoe wij geld verdienen onderweg. Een van onze manieren is klussen voor mensen. Lex en ik zijn beiden heel handig. Een van mijn vorige jobs was het onderhouden van huizen. Hierbij was ik vooral druk bezig met het bijhouden van de algemene hygiène, de tuin onderhouden en ook het bijhouden, repareren en regelen van zaken die kapot gingen in de huizen. In deze job heb ik veel ervaring opgedaan die ik nu ook kan toepassen.

Appartement opknappen

Zo hebben wij in maart dit jaar een appartement volledig opgeknapt. Het was een smoezelig appartement waar studenten in hadden gewoond. Vies en ouderwets. Zo hebben wij er een nieuwe keuken in geplaatst, het hele appartement geverfd en goed schoongemaakt. De eigenaren waren er ontzettend blij mee! Het appartement zag er weer schoon, fris en gezellig uit.

Huis isoleren

Een meer recente klus was het isoleren van een zolder van een huis. De eigenaar wilde de energierekening omlaagbrengen (zeker met deze huidige energieprijzen, auw). Dus Lex en ik hebben dit uitgevoerd. Daarnaast wilde de eigenaar zijn huis wat meer gezellig en functioneler maken. Lex en ik hebben, naast het isoleren van de zolder, ook een heel aantal andere klusjes uitgevoerd. Zo hebben we planten gesnoeid, deuren opnieuw afgesteld, slotjes van deuren vervangen, en een aantal ruimtes geschilderd. Het leuke aan deze klus was dat we zelf onze creativiteit kwijt konden (na goedkeuring van de eigenaar uiteraard).

Verven van kamer VanLife geld verdienen

Laatste woorden

Dit is een van onze manieren om geld te verdienen. Wanneer we in Nederland zijn proberen we elke keer zo’n gelijkaardige klus te hebben. Hopelijk hebben we in de toekomst een klus in het land waar we op dat moment zijn. Dan hoeven we niet steeds terug naar Nederland om geld te verdienen!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe VanLife blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *