Vrijwilligerswerk

Dieren zijn mijn beste vrienden. Dat is altijd al zo geweest. Alle dieren in mijn leven hebben we uit het asiel of uit andere dieronvriendelijke situaties geadopteerd. Deze dieren hebben allemaal een enorme toevoeging gehad in mijn jeugd, studiejaren en volwassenleven. Omdat asieldieren een speciaal plekje in mijn hart hebben wil ik ze graag helpen.

Asieldieren steunen? Bestel een strikje!
Kat met leren strikje
Cocker Spaniel met strikje
Yorkshire Terrier met strikjes Asiel
Camperhond met leren strikje

In de bus maak ik leren strikjes voor katten en honden. Deze hobby is ideaal in een kleine ruimte want veel spullen heb ik niet nodig. Het leer dat wordt gebruikt is gerecycled leer, afkomstig van oude leren banken, stoelen, kleding en afvalmateriaal. Er is dus geen dier aan dood gegaan, wat ik erg belangrijk vind.

Wanneer je een strikje koopt gaat een groot deel van het geld naar dierenasielen. Zo kan ik toch nog vrijwilligers werk doen voor de dieren.

Steun een dier zonder huis

De strikjes kosten 5 euro per stuk (exclusief verzendkosten). Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Op deze manier kan jij een asieldier steunen.

Heb je interesse in een strikje? Stuur mij een bericht, of volg mij op Instagram. Hier post ik regelmatig stories van de actuele voorraad. Heb je geen huisdier, maar wil je wel dierenasielen steunen? Vraag naar de gerecyclede sleutelhangers.

Sleutelhangers Goede doel

Wil je op de hoogte blijven van de actuele voorraad? Volg ons dan op Instagram!